Thinking outside the box

4 02 2009

Monty Python-gjengen, som vel aldri kan sies å ha fulgt strømmen, gjorde det heller ikke i fjor da de la mange av sine egne videoer ut på YouTube. De gjorde det fra første stund klart at de ikke var ute etter kommentarer:

Instead, we want you to click on the links, buy our movies & TV shows and soften our pain and disgust at being ripped off all these years.

I informasjonsfeltet ved siden av videoene har de ved hvert klipp lagt ut en link til Amazon, hvor man kan kjøpe en relevant DVD. Dette har visstnok ført til at Python-gjengen har føket oppover salgslistene hos Amazon, med en registrert salgsøkning på 23 000 %. Kanskje noe å tenke på for plateselskaper og interesseorganisasjoner som rygger skrikende inn i fremtiden?

Reklamer

Handlinger

Informasjon

4 responses

4 02 2009
Mikaj

Minner nesten om inflasjonen i Mugabeland. Forretsen sett at de har kuttet 12 nuller i valutaen? Enkelte bransjer burde gjøre en tilsvarende devaluering av sine strategier.
Kan de rygge?

Valgt video pga blasfemiparagrafen? Om jeg tar setningen every sperm is needed eller sacred eller hva det nå var bokstavlig. Er det hver sædcelle de (paven & co) tenker på? Det blir jo ikke barn ut av hver eneste, for å si det mildt. Måtte gjøre litt research. Ifølge Wikipedia er det over 20 millioner pr milliliter. 20 millioner unger hadde vært noe. Men de mener kanskje kun at de skal ha samme muligheter i livet.

4 02 2009
Mikaj

Oppdatering: 60 millioner i Vesten.

4 02 2009
Weinberg

Det tar nok knekken på inflasjonen ja. Men det har jo et poeng det de gjør, på det psykologiske plan.

Valgt video fordi det er en av de bedre. Den sterkeste vinner. Om du bare utøver misjonærstillingen gir du i alle fall dem alle en fair sjanse.

16 02 2009
Mikaj

Da kan du kanskje forklare hvorfor dette «gir dem alle en fair sjanse»?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s
%d bloggere like this: