Om å møte seg selv i døra

11 08 2007

Av og til møter man utsagn som gjør en matt. Ikke fordi de er gode, men fordi de er så fullstendig på jordet at man kan lure på om vedkommende som står bak er ved sine fulle fem. Ofte er meningsytrer faktisk det, men har enten en skrekkelig dårlig sak, er ute etter å provosere eller tror folk er så dumme at de sluker hva som helst.

AUF har en kampanje gående der de følger Siv Jensen på valgkampturné og gir henne klimakvoter for reisevirksomheten hennes. Siv Jensen gjør et poeng av dette i en av sine taler og sier «Det må de gjerne gjøre, men jeg vil anbefale dem og heller snakke med deres egen statsminister Jens Stoltenberg.» Men dét liker ikke AUF-leder Martin Henriksen:

«Det er patetisk og smålig av lederen i Norges nest største parti å angripe engasjert ungdom på denne måten. I stedet for å snakke om Frps miljøpolitikk velger hun å rakke ned på engasjert ungdom. […] jeg hadde ikke trodd at en så profilert politiker ville surne så fort.»

For det er jo klart. At man får kritikk for å bevisst obstruere valgkampen til en motstander er ikke annet enn patetisk og smålig. Spesielt når Arbeiderpartiet selv fører slik en strålende miljøpolitikk. Det andre han sier vitner om et elendig provokasjonsforsøk. Hva med litt real politikk til en avveksling? Det er bare et forslag.

Reklamer

Handlinger

Informasjon

2 responses

13 08 2007
Mikaj

Global oppvarming? Hva er det? Vi har funnet en ekspert fra Os (Søviknes’ bror) som hevder det motsatte. Tar man med FrP effekten har faktisk temperaturen falt med 20 grader de siste 100 årene. Dersom temperaturen rent hypotetisk har økt skyldes det i alle fall ikke menneskelig aktivitet, snarere mangelen på menneskelig aktivitet.

Han AUF lederen virker, ut fra dette sitatet, å være en idiot, men samtidig har han et godt poeng. Hvorfor kommer ikke Jensen med sin egen miljøpolitikk? Det gjelder å finne balansen mellom gjennombruddshissig og ballbesittende spill.
AUF-fyren må selvfølgelig tåle å få slike svar. Kanskje han er en skuffet Vino-fan?

15 08 2007
kandidaten

Hun burde snakket om sin egen politikk, men kombinasjonen av at FrP mangler en helhetlig politikk og denne underlige kampanjen gjør jo at det er fullt forståelig at hun snakker om andre og at hun har grunn til det.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s
%d bloggere like this: