Dag Terje Andersen om AkerKværnerStaten

29 06 2007

Også dette fra et innlegg i DN:

«I denne saken har regjeringen fått til noe som den forrige regjeringen aldri hadde vært i nærheten av å klare.»

Det var kanskje for mye forlangt at de forrige regjeringen skulle betale fire ganger så mye som de trengte for innflytelse, gå på akkord med egne prinsipper, la seg true av «de som har mest fra før» eller bedrive ineffektiv politisk styring. Men så ble jo ikke den forrige regjeringen gjenvalgt heller.

Reklamer

Handlinger

Informasjon

3 responses

1 07 2007
HankRearden

Ja her tror jeg vi har nøkkelen til hvorfor vi tapte sist. Man klarer som regel ikke ting man ikke vil, man igangsetter ikke ting man ikke mener er ønskelig, man øker ikke den statlige eierandelen dersom man mener dette er skadelig, og man gir ikke folk gaver i fem milliarders klassen som takk for støtte gjennom flere år. Andersen har så fulltstendig rett, dette kunne den forrige regjeringen aldri vært i nærheten av å klare. Tanken ville ikke engang hoppet innom.

16 07 2007
fabelfisk

Hvorfor kalte de ikke bare smørja for Norsk Stat? Det ville være meget betegnende, da det ville fremheve det viktigste med prosjektet: At det er et nasjonalistisk prosjekt, og at det er Staten selv som har utført kunst/makkverket (stryk det som ikke passer, altså kunst/).

20 07 2007
kandidaten

Det hadde vel neppe vært spiselig. Ergo må det gjøres spiselig. På samme måtte som at man ikke forenkler jordbruksstøtten – det ser så mye greiere ut når alt er uoversiktlig.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s
%d bloggere like this: